Tervetuloa yrittäjäksi Seinäjoelle!

Asiakkaamme esittäytyvät:

Älä aseta itse rajoja

Mindi Pekolan ja Heikki Korhosen vinkki alkavalle yrittäjälle:

Unelmoi avoimesti äläkä aseta mitään rajoja.

Realismi tulee kyllä aikanaan vastaan.​

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Yrittäjäksi

Asiakkaalla oli pitkään muhinut yritysidea ja elämäntilanteen muututtua halu ryhtyä yrittäjäksi. Jalostimme idean konkreettiseksi liiketoiminnaksi profiloimalla asiakkaita ja suunnittelemalla myyntitoimenpiteitä.

 
Kevytyrittäjästä yrittäjäksi

Asiakkaalla oli hyvin erottautuva liikeidea ja segmentoitu asiakaskunta. Kartoitimme julkisia rahoitusmuotoja. Totesimme yhdessä, että palvelun tuotteistamista sekä liiketoiminnan kannattavuuden arviointia tulee jatkaa ennen seuraavia steppejä. Liiketoiminnassa on myös kansainvälisen kasvun mahdollisuudet, siksi myös brändäykseen tulee satsata.  

Teollisuudesta yrittäjäksi

Mietimme asiakkaan kanssa ensin, onko hänestä yrittäjäksi, onko hän valmis ottamaan taloudellista ja henkistä riskiä. Mahdollisen yrityksen tarjoama palvelu on sinänsä aika selkää, mutta kilpailijoitakin pelikentällä on. Yrityksen perustamisen faktatietojen vahvistamiseksi ohjasimme asiakkaan myös Uusyrityskeskuksen palveluiden pariin. 

 

Voimmeko auttaa myös sinua?
Ota yhteyttä: Eeva Jussila, puh. puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Yrityksen perustaminen

Kuinka lähettää liikeidea lentoon?

 

Onko mielessäsi yrityksen perustaminen? Tarjoamme sinulle palveluita, joissa keskityt liikeideasi kehittämiseen ja kirkastamiseen. Soita tai meilaa, niin sovitaan aika sinun ideasi sparraukselle! 

Ota yhteyttä: Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Liikeideat lentoon -valmennus 

Yhteisöllinen valmennus yrityksen perustamiseen. Oman ideasi lisäksi saat potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin silmin haastaa, kysyä ja kommentoida.

Valmennus on maksuton, mutta edellyttää sitoutumista jokaiseen valmennusiltaan. Myös liikeideasi kehittyy parhaiten!

Seuraava valmennus starttaa elokuussa 2018. Ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa. Varaa aika henkilökohtaiseen sparraukseen, jos et malta tai ehdi odottaa elokuulle saakka.

 

 

Asiantuntijaklinikat

Luottamuksellista sparrausta muun muassa tuotesuojaukseen, yritysjuridiikkaan ja kasvuun. Valitse TAPAHTUMAKALENTERISTA sinulle sopiva klinikkateema ja -ajankohta. 

Henkilökohtainen sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haastekohdat ja mahdollisuudet sekä tehdään konkreettinen jatkosuunnitelma.

Yrittäjän työkokeilu

Työkokeilussa pohdit, olisiko yrittäjyys sopiva uravaihtoehto. Ajankohta, sisältö ja tavoitteet sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa ennen aloittamista. Into mahdollistaa työtilat Framissa sekä kokeilun ohjauksen ja valvonnan.

 

 

Omatoiminen kehittäminen

YRITYSTULKKI-työkalupakista vapaasti käyttöösi liikeidean kehittämisen sähköisiä työkaluja, kuten hinnoittelu- ja investointilaskureita sekä erilaisia asiakirjapohjia. Yritystoiminnan aloittamiseen tarjolla olevat julkiset RAHOITUSLÄHTEET löydät täältä.

Lisätietoja kaikista palveluistamme:
Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Yrittäjyyskasvatus

Seinäjoella tehdään laajalla yhteistyöllä aktiivisesti töitä yrittäjyyskasvatuksessa.

Tutustu toimintaan tarkemmin TÄSTÄ.
Tässä nuorta yrittäjäenergiaa esittelevä video.
Tässä opettaja Antti Iivarin haastattelu.


Lisätietoja: Hannemari Niemi, puh. 040 145 1300, hannemari.niemi(at)intoseinajoki.fi

Yrittäjyyden ykkönen 

Seinäjoki on yrittäjyyden ykköskaupunki. Täällä yrittäjyys on dna:ssa ja yrittäjämäinen asenne ajaa koko kaupungin kasvua. Kasvua, jonka tuloksena esimerkiksi yritysten investoinnit vuoteen 2021 mennessä nousevat yli  miljardiin euroon.

 

Teemme Intossa tiivistä yhteistyötä alueemme yrittäjien kanssa ja nostamme vuodessa kymmeniä yrityksiä ja yrittäjiä framille. Esittelemään toimintaansa, visioimaan tavoitteitaan ja suosittelemaan Seinäjokea. Tyytyväinen yrittäjä on meille tärkein myyntipäällikkö.

 

Katso viereinen video ja innostu sinäkin Seinäjoesta! Ja jos jo olet yrittäjänä täällä, ilmianna itsesi seuraavaan videoon meilaamalla sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi.

 

Lisää yrittäjien suositteluita täällä >>

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

 

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko