Tervetuloa yrittäjäksi Seinäjoelle!

Asiakkaamme esittäytyvät:

Elämänmuutos onnistuu

Elina ja Merita valmentavat verkossa

Lue lisää 

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Ystävät yhteisen yrityksen perustajiksi

Liikeidea on ajan hermolla, asiakashyöty selkeästi löydetty. Ansaintalogiikkaa tulee kuitenkin vielä miettiä. Liikeideaan tarvitaan huomattava määrä suoria kontakteja toimialan yrityksiin, ja samaan aikaan tulisi kasvattaa myös kuluttaja-asiakkaiden määrä mobiilisovelluksessa.

Ystävien täytyy ehdottomasti hoitaa sopimusjuridiset asiat osakeyhtiön perustamisvaiheessa sekä yritysasiakkaiden kanssa myyntihetkellä.

 
Teollisuuden työntekijästä yrittäjäksi

Mietimme asiakkaan kanssa ensin, onko hänestä yrittäjäksi, onko hän valmis ottamaan taloudellista ja henkistä riskiä. Mahdollisen yrityksen tarjoama palvelu on sinänsä aika selkää, mutta kilpailijoitakin pelikentällä on. Yrityksen perustamisen faktatietojen vahvistamiseksi ohjasimme asiakkaan myös Uusyrityskeskuksen palveluiden pariin.

 
Visiona kivijalkaliike

Asiakas suunnittelee harrastuksestaan päätoimista yrittäjyyttä, tavoitteena verkkokaupan lisäksi pitkällä tähtäimellä myös kivijalkaliike Seinäjoelle.  Toimiala on kuitenkin jo nyt melko kilpailtu ja asiakassegmentiltään melko rajattu. Mietittiin brändäyksen merkitystä mahdollisten uusien asiakkaiden tavoittamiseksi. Laskelmien mukaan näyttäisi siltä, että löydettävällä, toimivalla verkkokaupalla sekä yksittäisillä PopUp-myyntitapahtumilla liiketoiminta kannattaa. Kivijalkaliikkeen perustaminen ei kuitenkaan tässä vaiheessa ole mahdollista.

Omistajanvaihdos

Menestyvän kivijalkaliikkeen omistaja on jäämässä eläkkeelle ja yrityksen työntekijä on ostamassa liiketoimintaa. Nykyisestä liiketoiminnasta säilytetään suurin osa ennallaan, mutta markkinointiin ja brändiin tehdään muutoksia. Omistajanvaihdosprosessi on melkein vuoden mittainen ja asiakas kontaktoi myös omistajanvaihdospalvelun asiantuntijan.

 

Voimmeko auttaa myös sinua?
Ota yhteyttä: Eeva Jussila, puh. puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Yrityksen perustaminen

Kuinka lähettää liikeidea lentoon?

 

Onko mielessäsi yrityksen perustaminen? Tarjoamme sinulle palveluita, joissa keskityt liikeideasi kehittämiseen ja kirkastamiseen. Soita tai meilaa, niin sovitaan aika sinun ideasi sparraukselle! 

Ota yhteyttä: Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Liikeideat lentoon -valmennus 

Yhteisöllinen valmennus yrityksen perustamiseen. Oman ideasi lisäksi saat potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin silmin haastaa, kysyä ja kommentoida.

Valmennus on maksuton, mutta edellyttää sitoutumista jokaiseen valmennusiltaan. Myös liikeideasi kehittyy parhaiten!

Seuraava valmennus starttaa tammikuun 2019 lopulla, ilmoittaudu tästä!

 

Henkilökohtainen sparraus

Tutustumme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haastekohdat ja mahdollisuudet sekä tehdään konkreettinen jatkosuunnitelma. Soita tai meilaa, niin sovitaan tapaaminen.

 

 

 

Asiantuntijaklinikat

Luottamuksellista sparrausta muun muassa tuotesuojaukseen, yritysjuridiikkaan ja kasvuun. Valitse TAPAHTUMAKALENTERISTA sinulle sopiva klinikkateema ja -ajankohta. 

 

Yrittäjän työkokeilu

Työkokeilussa pohdit, olisiko yrittäjyys sopiva uravaihtoehto. Ajankohta, sisältö ja tavoitteet sovitaan yhdessä TE-toimiston kanssa ennen aloittamista. Into mahdollistaa työtilat Framissa sekä kokeilun ohjauksen ja valvonnan.

 

 

Omatoiminen kehittäminen

YRITYSTULKKI-työkalupakista vapaasti käyttöösi liikeidean kehittämisen sähköisiä työkaluja, kuten hinnoittelu- ja investointilaskureita sekä erilaisia asiakirjapohjia. Yritystoiminnan aloittamiseen tarjolla olevat julkiset RAHOITUSLÄHTEET löydät täältä.

 

 

 

Lisätietoja kaikista palveluistamme:

Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Yrittäjyyskasvatus

Seinäjoella tehdään laajalla yhteistyöllä aktiivisesti töitä yrittäjyyskasvatuksessa.

Tutustu toimintaan tarkemmin TÄSTÄ.
Tässä nuorta yrittäjäenergiaa esittelevä video.
Tässä opettaja Antti Iivarin haastattelu.


Lisätietoja: Hannemari Niemi, puh. 040 145 1300, hannemari.niemi(at)intoseinajoki.fi

Yrittäjyyden ykkönen 

Seinäjoki on yrittäjyyden ykköskaupunki. Täällä yrittäjyys on dna:ssa ja yrittäjämäinen asenne ajaa koko kaupungin kasvua. Kasvua, jonka tuloksena esimerkiksi yritysten investoinnit vuoteen 2021 mennessä nousevat yli  miljardiin euroon.

 

Teemme Intossa tiivistä yhteistyötä alueemme yrittäjien kanssa ja nostamme vuodessa kymmeniä yrityksiä ja yrittäjiä framille. Esittelemään toimintaansa, visioimaan tavoitteitaan ja suosittelemaan Seinäjokea. Tyytyväinen yrittäjä on meille tärkein myyntipäällikkö.

 

Katso viereinen video ja innostu sinäkin Seinäjoesta! Ja jos jo olet yrittäjänä täällä, ilmianna itsesi seuraavaan videoon meilaamalla sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi.

 

Lisää yrittäjien suositteluita täällä >>

 

 

Tutustu seinäjokeen myös näillä sivustoilla: 

 

avaruuden
pääkaupunki

www.capitalofspace.fi

Elämäni
seinäjoki

www.elamaniseinajoki.fi

Visit
Seinäjoki

www.visitseinajoki.fi

invest in
seinäjoki

www.investseinajoki.fi

 

 

 

 

kaupungin Avoimet
tarjouspyynnöt

www.seinajoki.fi

toimitilat 
ja tontit

toimitilat.seinajoki.fi

Seinäjoki 
kokouskaupunkina

www.seinajokicongress.fi

 

kokoustilat framissa ja rytmikorjaamolla

www.frami.fi

www.rytmikorjaamo.fi

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›