Innostu sinäkin asiakkaidemme tarinoista

 

 


Miika Lakso: Transval

Transvalin kyltti ei keiku asiakkaan katolla, mutta hommat tuotannon ja varaston puolella hoituvat. 

- Työmme ei välttämättä näy ulos, mutta olemme oikeasti syvällä asiakkaan prosesseissa varmistamassa, että sisälogistiikka pelittää, tavara liikkuu ja on varastossa oikeilla paikoillaan, yhteyspäällikkö Miika Lakso kertoo.

Lue lisää >>

 


Marko Viita: Margotek

Tuoreella yrittäjällä Marko Viidalla on mielenkiintoinen haaste. Hänellä olisi tarjota erinomainen ja Euroopassa laajasti käytössä oleva kiskovaihtoehto sähkönsyöttämisen ratkaisuihin suuriin yksiköihin, mutta Suomessa luotetaan edelleen kaapeleihin.

Lue lisää >>

 


Tuomas Takala: Takalan Konepaja

Metal Decon/Takalan Konepajan toisen polven yrittäjällä Tuomas Takalalla on selkeä visio: kolminkertaistaa nykyinen työntekijämäärä ja rakentaa uudet toimitilat Itäväylälle Roveksen uudelle yritysalueelle Finn-Powerin naapurustoon.

- Tavoittelen maksimissaan 15 huippuammattilaisen porukkaa. Osaavaa ja ketterää kokoonpanoa. 

Lue lisää >>

 


Janne Jämsen: Digisem

Yrittäjä Janne Jämsen kävelee Inton toimistolla Framissa ja moikkailee ja pysähtyy vaihtamaan kuulumisia. Viikon vierailu Into-yrittäjänä tutustutti miehen kerralla kaikkiin intolaisiin. Nyt on helppo ottaa uudelleen yhteyttä missä asiassa tahansa.

- Olenkin vinkannut jo useammalle yrittäjätutulleni, että ottakaa rohkeasti yhteyttä ja hyödyntäkää Inton palveluita. 

Lue lisää >>

 

 


Leena Ylimäki: Draamapurkki

Seinäjokelaisen Leena Ylimäen yritys on tarjonnaltaan harvinainen. Draamapurkki tarjoaa draaman koulutusta, ohjelmanumeroita ja materiaaleja – ja näitä kaikkia hymyssä suin.

– Nyt olen nähnyt yrittäjyyden eri puolia, ja varmuus omasta tekemisestäni on kasvanut. Nyt huomaan, miten hienoa yrittäjyys on, kertoo Leena Ylimäki.

Lue lisää >>

 

 


Taivalkosken Mylly

Taivalkosken Mylly Jalasjärven Hirvijärven kylässä tavoittelee uusia asiakkaita aamiais- ja välipalatuotteilleen muun muassa Into Seinäjoki Oy:n ja sen verkostojen avulla.  

– Yrityksemme kannalta on tärkeintä hyödyntää eri tahojen tarjoamasta suuresta tietomäärästä se meille oleellinen info. Kasvun mahdollisuuksia on olemassa, sanoo toimitusjohtaja Arto Leppälä

Lue lisää >>

 

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

 

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›