Kehitä liiketoimintaasi

Kasvu open -menestyjä: 

Mailroom solutions 

Asiakkuuksia jo neljällä mantereella ja voimakas globaali kasvu jatkuu.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Julkista rahoitusta investoinnin tueksi

Yrityksen palveluiden kysyntä oli vahvassa kasvussa, mutta tuotantokapasiteetti rajoitti sekä myynnin että palveluvalikoiman kehittämistä. Investointi uuteen koneeseen olisi välttämätöntä. Työstimme yhdessä yrittäjän ja hänen tilitoimistonsa kanssa investointirahoitushakemuksen. Rahoitus myönnettiin ja investointi toteutettiin. 


Uusia alihankkijoita turvaamaan toimituksia

Vientikaupan avautumisen ansiosta myös yrityksen tuotteiden kysyntä kasvoi vauhdilla. Jo olemassa olevien toimittajien rinnalle haluttiin etsiä lisäkapasiteettia. Teimme yrittäjän toiveiden mukaisen kartoituksen lähiseudulla toimivista alihankintayrityksistä hyödyntäen muun muassa Seinäjoen seudun yritysrekisteriä.  

Toimistotilan muutos

Autoimme asiakasta muuttamaan tilojaan sopivammiksi kasvavalle organisaatiolle. Suunnittelimme yhdessä trendikkäämmät  ja väljemmät tilat. Opastamme ja ideoimme yhdessä tilatarpeet kullekin yritykselle sopiviksi.

Omien tuotteiden esittely ostajille
Asiakkaamme halusi lisää myyntikanavia. Vinkkasimme osallistumaan Markkinamaanantaihin, joka tarjoaa  mahdollisuuksia esitellä tuotteita ja palveluita potentiaalisille asiakkaille. Yritykset saavat suoria ostajakontakteja ja arvokasta palautetta tuotteensa / palvelunsa kehittämiseksi. 
 
Alihankkijoita Euroopasta
Yritys etsi alihankkijoita tuotteelleen Euroopasta. Loimme yhteydet valittujen maiden suurlähetystöihin ja Business Finland-toimijoihin. Näiden keskustelujen pohjalta valikoitui alihankkijamaa. Kontaktien kautta saatiin myös tehdaslistaukset, ns. long list ja tietoa asioista, joita kannattaa huomioida kyseisessä maassa toimiessa. Listan perkauksen jälkeen päädyttiin toimimaan agentin kautta.

 

Voimmeko auttaa myös sinua?
Ota yhtetyttä: Marja Vainionpää, puh. 040 531 7208, marja.vainionpaa(at)intoseinajoki.fi

BUUSTIA SUN BISNEKSEEN?

INNOSTUTAANKO

YHDESSÄ?

Into Seinäjoki on olemassa yritysten

menestystä varten. Soita ja sovi tapaaminen!

 

Kumppaneita ja kasvua

Etsitkö yrityksellesi uusia asiakkaita, alihankkijoita tai tavarantoimittajia?  Tarjoamme neuvoja ja työvälineitä kasvun kumppanien löytämiseen kotimaasta ja kansainvälisiltä markkinoilta.

> Tilaa kontakteja kasvusi tueksi

> Tsekkaa tämän hetken kuumimmat myyntivinkit

> Haluatko tarjota kaupungille? Ilmianna yrityksesi!

> Löydä kumppani Seinäjoella toimivista yrityksistä
> Tutustu myynnissä oleviin yrityksiin

 

Ota yhteyttä: 
Pauliina Hautamäki, p. 0400 754 878, kasvukontaktit
Satu Alapiha, puh. 050 383 0355, EEN-verkosto
Hannemari Niemi, puh. 040 145 1300, yritysten yhteishankkeet

 

 

Toimitiloja ja tontteja

Etsimme yrityksesi tarpeisiin sopivan liikehuoneiston, toimiston tai teollisuustilan sekä tietenkin kesäiset torimyyntipaikat. Tutustu kanssamme myös Seinäjoen runsaaseen tonttitarjontaan.

> Tutustu Seinäjoen vapaaseen toimitilatarjontaan

> Tutustu myynnissä oleviin tontteihin 
> Lataa Seinäjoen keskusta-alueen investointiesite

Varaa paikkasi:
Niina Koskipalo, puh. 050 4300 792, toimitilat ja tori
Pekka Hunnakko, puh. 0500 569 807, yritystontit
Jaana Paavola, puh. 0400 787 528, Frami/Rytmis

 

 

Osaamista ja osaajia 

Veloituksettomilta ASIANTUNTIJAKLINIKOILTAMME   saat sparrausta tuotesuojaukseen, yritysjuridiikkaan ja kasvuun. Valitse sinulle sopiva teema ja ajankohta. Etsitkö osaavaa työvoimaa? Ilmoita avoin työpaikka seinäjokisten yritysten yhteisellä TÖIHIN SEINÄJOELLE -sivustolla!

Lisätietoja:
Piia-Marika Jokela, puh. 040 550 4039

Omatoimiseen kehittämiseen


YRITYSTULKKI-työkalupakista voit ladata vapaasti käyttöösi liiketoiminnan kehittämisen työkaluja, kuten hinnoittelu- ja investointilaskureita sekä erilaisia asiakirjapohjia. Tutustu myös yrityksen kehittämiseen tarjolla oleviin julkisiin RAHOITUSLÄHTEISIIN.

  

  

 

Tule viikon
Into-yrittäjäksi

Viikon Into-yrittäjä -konsepti on yksi keinoistamme tukea alueemme yritysten menestystä. Tervetuloa noin viikoksi Inton tiloihin Framiin tekemään omaa työtäsi. Saat tilaisuuden keskustella kanssamme oman bisneksesi kehittämisestä. Toivottavasti saat myös Inton toiminnasta ja palveluista uutta tietoa, jota voit hyödyntää myöhemmin. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi 

Yrittäjyyden ykkönen 

Seinäjoki on yrittäjyyden ykköskaupunki. Täällä yrittäjyys on dna:ssa ja yrittäjämäinen asenne ajaa koko kaupungin kasvua. Kasvua, jonka tuloksena esimerkiksi yritysten investoinnit vuoteen 2021 mennessä nousevat yli  miljardiin euroon.

 

Teemme Intossa tiivistä yhteistyötä alueemme yrittäjien kanssa ja nostamme vuodessa kymmeniä yrityksiä ja yrittäjiä framille. Esittelemään toimintaansa, visioimaan tavoitteitaan ja suosittelemaan Seinäjokea. Tyytyväinen yrittäjä on meille tärkein myyntipäällikkö.

 

Katso viereinen video ja innostu sinäkin Seinäjoesta! Ja jos jo olet yrittäjänä täällä, ilmianna itsesi seuraavaan videoon meilaamalla sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi.

 

Lisää yrittäjien suositteluita täällä >>

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

 

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›