Yritystarinat

 

 

 

 


3PLogistiikka tarjoaa täsmäresurssin

Asiakkaan logistiikan, kokoonpanojen ja tuotetestauksen palveluihin erikoistunut 3PLogistiikka on toiminut Seinäjoella tämän vuoden alusta. Laajentumisen suuntana Seinäjoki oli ollut mielessä jo pitempään ja asiakkailta oli tullut kyselyitä sijoittumisesta, joten nyt oli hyvä aika.

Lue lisää >>

 

 


Kullervo Korttelin kokonaisuus valmis

Helmi Bar & Pizzan lounas on täydentänyt Kullervo-korttelin palvelukokonaisuuden sellaiseksi, että nyt voidaan päästellä täysillä.

- Nyt tarjoamamme on sellainen, mihin olemme koko ajan tähdänneet, ravintolapäällikkö Sarianne Nikko kuvaa.

Lue lisää >>

 

 


Subway seinäjokelaiskomennossa

Matkapuhelinten tuotekehityksessä työskennellyt Petteri Lehtimäki noteerasi työmatkoillaan Pohjois-Amerikassa, miten Subway-ketju valloitti markkinaosuuksia. Se sai hänet vaihtamaan alaa ja muuttamaan Oulusta Seinäjoelle.

Lue lisää >>

 


Finn-Power Seinäjoelle

Finn-Powerin jättitehdas tuo Seinäjoen Roveksen alueelle 20 000 neliötä, 350 ihmistä ja 75 tuotekehittäjän keskittymän. Itäväylän varteen nousseessa tehtaassa valmistuu älykkäitä ohutlevyntyöstökoneita ja -järjestelmiä maailman teollisuuden tarpeisiin. 

Lue lisää >>

 


Kiinan keittiössä muhii Suomi-liha

Atrian vienti Kiinaan ei tarkoita vain hotpot-lihaa ja puhdasta tuotantoa. Se on myös oikeita kontakteja ja savusaunassa syntynyttä luottamusta.

Atrian viennistä vastaava johtaja Markku Hirvijärvi on viime vuodet reissannut Kiinassa hieromassa sianlihan kauppaa. 

Lue lisää >>

 

 


Hymiöt kätkevät ISOsti älyä

Moni tunnistaa yksinkertaisen hymiölaitteen, joka kerää asiakaspalautetta. Suu virneessä – hyvin meni, huulet alaspäin – huono päivä. Harva kuitenkaan ymmärtää, kuinka paljon ohjelmisto- ja järjestelmäosaamista ja –kehittämistä kätkeytyy hymiöiden taakse.

 

Lue lisää >>

 

 


Seinäjoki luonteva suunta kasvaa

Kotimainen putki- ja kaivovalmistaja sekä rakennustarvikkeiden maahantuoja Meltex avaa yhdeksännen myymälänsä Seinäjoelle 26. maaliskuuta. Entisiin Byggmaxin tiloihin Pohjan liikekeskukseen avautuva myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla.

 

Lue lisää >>

 


Semko kasvaa vientivetoisena

Betonielementtien kiinnitystuotteita valmistava Semko kasvaa ennen kaikkea viennin vetämänä. "Kasvumme on ollut jo vuosia tasaista 10 prosentin luokkaa. Koko tuotannosta 45 % menee vientiin. Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi käynnistelemme vientiä Venäjälle", toimitusjohtaja Mikko Yliselä kertoo.

 

Lue lisää >>

 

 


Ylisen broilerille iso investointi

Seinäjokelainen Ylisen Broiler on ottanut ensimmäisenä suomalaisena tilana käyttöön uuden ajan lämmöntalteenottojärjestelmän. Nyt on käytössä ensimmäinen kontti, tulossa on vielä kolme lisää. Yhteensä investointi nousee noin 250 000 euroon.

 

Lue lisää >>

 

 


Siili Comia-kaupalla Seinäjoelle

Aiemmin syksyllä Seinäjoki-kiinnostuksensa julkistanut Siili Solutions Oyj päätyi laajentumiseen yritysostolla. Perjantaista lähtien seinäjokelaisen Comia Softwaren palveluliiketoiminta henkilökuntineen siiryi Siilille.

- Kaikki paranee. Niin yrityksen, asiakkaiden kuin henkilökunnan näkökulmasta, Comia Softwaren perustajaomistaja Jussi-Pekka Kurikka kommentoi.

 

Lue lisää >>

 

 


Teknologiapalkinto Haaramäelle

Seinäjoen teknologiapalkinnon 2017 saa Seinäjoelle kasvua luonut sarjayrittäjä sekä teknologia- ja liiketoimintainnovaattori Pasi Haaramäki. Teknologiapalkinnon myöntää Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen kaupunkirahasto. Teknologiapalkinto myönnettiin nyt 12:nnen kerran.

 

Lue lisää >>

 

 


Bitcomp kasvaa Seinäjoella

Paikkatiedon ja toiminnanohjausjärjestelmien asiantuntija Bitcomp Oy hakee kasvua Seinäjoella. Yritys laajensi Seinäjoelle tänä syksynä ja hakee lisää osaajia nykyisten yhdeksän asiantuntijan joukkoonsa. Seinäjoen toimisto on Bitcompin viides Suomessa.

 

Lue lisää >>

 

 


Stamacilla miljoonakasvu

Seinäjokelainen Konepaja Stamac Oy hakee maltillista kasvua rohkeilla investoinneilla. Lastuavaan työstöön ja tuotannon optimointiin keskittyvä konepaja satsaa uusimpaan tekniikkaan. "Investoimme vuosittain kymmenen prosenttia liikevaihdosta", toimitusjohtaja Pekka Anttila kertoo. 

 

Lue lisää >>

 

 


Siili palkkaa 10 Seinäjoelle

Räätälöityjä ohjelmistoja tarjoava Siili Solutions Oyj selvittää laajentumismahdollisuuksia Seinäjoelle. Tavoitteena on vähintään kymmenen ohjelmistoammattilaisen palkkaaminen ensi vuoden alkupuolelle mentäessä. Siilin merkittävän julkishallintoasiakkaan Maaseutuviraston (osa tulevaa Ruokavirastoa) sijainti Seinäjoella on tärkeä syy Siilin laajentumiselle.

 

Lue lisää >>

 

 


Jakamo Microsoftin kiihdytysohjelmaan

Seinäjokelainen Jakamo on valittu viiden yrityksen joukossa Microsoftin Turbopump-kiihdytysohjelman toiseen vaiheeseen. Ohjelman tarkoituksena on tukea yritysten kasvua ja kansainvälistä laajentumista. Jakamo lähtee valloitamaan Microsoftin tukemana Ruotsin markkinoita. Samalla yritys avaa aluepäällikön paikan vastaamaan liiketoiminnan käynnistämisestä maassa.

 

jakamo.net >>

 

 

 

 

Tutustu seinäjokeen myös näillä sivustoilla: 

 

avaruuden
pääkaupunki

www.capitalofspace.fi

Elämäni
seinäjoki

www.elamaniseinajoki.fi

Visit
Seinäjoki

www.visitseinajoki.fi

invest in
seinäjoki

www.investseinajoki.fi

 

 

 

 

kaupungin Avoimet
tarjouspyynnöt

www.seinajoki.fi

toimitilat 
ja tontit

toimitilat.seinajoki.fi

Seinäjoki 
kokouskaupunkina

www.seinajokicongress.fi

 

kokoustilat framissa ja rytmikorjaamolla

www.frami.fi

www.rytmikorjaamo.fi

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›