TI 26.3.2019 klo 12.00-15.00 Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

FBS lunch

Ruokabisneksen tärkeimpien ajurien, kuluttajien, tarpeet ja toiveet hajautuvat entistä laajemmin. Haetaan yksilöllisyyttä ja juuri itselle sopivia tuotteita. Myös hankinta- ja tiedonhakukanavat ovat yksilöllisiä ja niitä hyödynnetään monipuolisesti. Miten kuluttajakäyttäytymisen murros näkyy bisneksessä?

 

Tervetuloa mukaan kuulemaan puheenvuoroja ruokaketjun eri vaiheista ja nauttimaan samalla lounasta, joka yllättää!

 

Hinta: 110 € + alv. 
 
 

TI 26.3.2019 klo 17.00-20.00 Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

FBS dinner

Tällä illallisella kaikki on huippua. Puheenvuoro, osallistujat, ruoka. Illan keynote-puhuja saattelee vieraat hyvän ruuan parissa ajankohtaiseen aiheeseen, josta riittää puhuttavaa vaikka koko illaksi. Tässä sessiossa pääpaino on kuitenkin verkostoitumisella. Ruoka-alan yritysjohto tapaa toisiaan ruuan äärellä ja pääsee muodostamaan uusia kontakteja uudenlaisten bisnesmahdollisuuksien synnyttämiseksi.

 

Sinä voit vaikuttaa, keitä illalliselle osallistuu! Ilmoittautuessasi kerro meille samalla, kenet haluaisit tavata illallisella. Laitamme hänelle viestiä menemään! Tervetuloa mukaan!Hinta: 230 e + alv.

 

KE 27.3.2019 klo 9.00-11.00 Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

FBS breakfast

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?

 

Tervetuloa nauttimaan aamiaista pitkän kaavan mukaan ja kuulemaan tuoreimpia yritysesimerkkejä siitä, miten tehostaa ruoka-alan yritysten ja tutkimuksen välistä vuoropuhelua. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-hanke.

 

Hinta: 50 e + alv.


#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
Tietosuojakäytäntö ›