FBS lunch

- Onko liiketoimintasi valmiina tulevaisuuden kuluttajaa varten?

 

Aika: TI 26.3.2019 klo 11.00

Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

Ruokabisneksen tärkeimpien ajurien, kuluttajien, tarpeet ja toiveet hajautuvat entistä laajemmin. Haetaan yksilöllisyyttä ja juuri itselle sopivia tuotteita. Myös hankinta- ja tiedonhakukanavat ovat yksilöllisiä ja niitä hyödynnetään monipuolisesti. Miten kuluttajakäyttäytymisen murros näkyy bisneksessä? Entä millainen on tulevaisuuden kuluttaja? 

Tervetuloa mukaan kuulemaan puheenvuoroja ruokaketjun eri vaiheista ja nauttimaan samalla lounasta, joka yllättää! Kolmen ruokalajin pöytiintarjoiltu lounas tarjoilee kattauksen ruoka-alan kuumimmista puheenaiheista myös lautasella. Kumppanina järjestelyissä Foodwest Oy ja Superhyvä-hanke.

 

11.00-14.00 PUHEENVUOROT

Tulevaisuuden kuluttaja, asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar, Kesko Oyj

SUPERHYVÄÄ – hyvinvointituotteet voimakkaassa kasvussa, kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Kuluttajatrendit Atrian silmin, markkinointijohtaja Sanna Päällysaho, Atria Oyj

Atrian alihankinnan periaatteet ja tarpeet lähitulevaisuudessa - kuluttajatrendit liiketoiminnan ajureina, johtaja Merja Leino, Atria Oyj

 

 

14.30-16.30 RINNAKKAISSESSIOT: POIMI BISNESTÄ NÄISTÄ

 

LÄHIRUOKATREFFIT OSTAJILLE JA TUOTTAJILLE

Bongaa uutuuksia valikoimiisi! Esittele tuotteitasi potentiaalisille ostajille! Maistele herkkuja samalla kun kuulet yrityksen 2 minuutin tarinan itsestään ja tuotteestaan. Lue lisää treffeistä täältä

 

BISNESTÄ ATRIAN KANSSA

Haluatko esitellä ja tarjota yrityksesi alihankintaa, erikoisosaamista tai uusia ratkaisuja Atrialle? Sinulla on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin Atrian alihankinnoista ja kumppanuuksista vastaavien kanssa Food Business Summitissa. Varaa paikkasi tähän sessioon ja tule kertomaan yrityksesi osaamisesta! Lue lisää täältä.

 

 

Hinta: 110 € + alv.

 

Ilmoittaudu mukaan

 
 

FBS dinner

- Bisneskontakteja ja kiinnostavia yrityscaseja

 

Aika: TI 26.3.2019 klo 18.00-20.00

Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

Tällä illallisella ei pönötetä pöydissä, vaan verkostoidutaan vapaasti herkullisen ruuan ja juoman äärellä. Tarjolla on runsas valikoima erilaisia makuja rennon verkottumisen sekä kuumimpien ajankohtaisten hotspots- yrityscasejen lomassa. Läpi illan jatkuva monitasoinen taiteellinen elämys yhdistää ruuan, musiikin ja visuaalisuuden illallisvieraat yllättäen. 

 

Tervetuloa mukaan!

 

Hinta: 130 e + alv.

 

Ilmoittaudu mukaan

 

FBS bRUNCH

- Tehot irti asiantuntijoista tuotteesi parantamiseksi

 

Aika: KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00

Paikka: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11, Seinäjoki

 

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa? 

 

Tervetuloa nauttimaan lähialueen antimista loihdittua modernia ja runsasta brunssia, jonka aikana kuulet tuoreimpia esimerkkejä siitä, miten tehostat vuoropuhelua ja yhteydenpitoa tutkijoihin ja kehittäjiin. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-hanke.

 

PUHEENVUOROT

Johtaja Janne Saarikko, Founder Institute Finland

Yliopettaja Anne-Maria Aho, Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yrityscase

 

Hinta: 70 e + alv.

 

Ilmoittaudu mukaan


#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
#ffffff
Tietosuojakäytäntö ›