Fiksu assa

Fiksu assa -kilpailu oli osa Into Seinäjoen vetämää Respa-hanketta (Respa - recreating spaces - kaupunkien erityisalueiden uusi yrityskehitysmalli). Respassa luotiin uudentyyppinen, fyysiseen alueeseen ja sen toimintoihin perustuva kehitysalusta ja innovaatioympäristö yritysten tuotteiden ja palvelujen uudistamiselle. Päätoimenpiteenä oli yritysarkkitehtuurikilpailun organisoiminen. Erityisesti Seinäjoen asemanseutu toimi testausalustana. Respa päättyi 30.6.2017. Hanketta rahoittivat Pirkanmaan liitto (EAKR), Seinäjoen kaupunki ja Into Seinäjoki Oy.

Seinäjoella toteutettu Fiksu assa -kilpailu tarjosi ideoita ja ajatuksia paitsi Seinäjoen asemanseudun myös muiden suomalaisten asema-alueiden kehittämiseen. Lue lisää täältä.

 

Asemanseudun kehittäminen jatkuu Seinäjoella. Luvassa on aivan uusi asema-alue, joka tarjoaa jatkossa yli 100 000 kerrosneliötä mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja palveluille, kulttuurille ja asumiselle.  

Lisätietoja: Hannemari Niemi, Into Seinäjoki Oy, puh. 040 145 1300



 

 

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

 

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko
Tietosuojakäytäntö ›