Palvelumme

LIIKEIDEAT LENTOON -VALMENNUSOHJELMA 

HENKILÖKOHTAINEN SPARRAUS 

TYÖKOKEILU

YRITYSTULKKI 

 

Liikeideat lentoon

Valmennusohjelma koostuu neljästä yhteisestä tapaamisesta, joiden aikana keskitytään liikeidean kehittämiseen ja kirkastamiseen. Valmentajat sparraavat, yrittäjäkandidaatti itse treenaa. Treenaa erottautumaan kilpailijoista, tuotteistamaan ja hinnoittelemaan, kohdentamaan markkinointia, testaamaan ideaa potentiaalisilla asiakkailla sekä asiantuntijoilla. Valmennuksemme on yhteisöllinen, eli oman ideansa lisäksi saa potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin silmin haastaa, kysyä ja kommentoida.

 

Valmennusillat klo 16.30 - 19.30, Framilla:

- torstai 7.9.2017 : Osaaminen ja erottautuminen

- keskiviikko 13.9.2017 : Asiakas ja kilpailijat

- maanantai 18.9.2017 : Tuotteistaminen ja kannattavuus

- torstai 21.9.2017 : Myynti ja markkinointi

Lisäksi asiantuntijaraati, jossa pääset testaamaan liikeideasi : 

- keskiviikko 11.10.2017 klo 16.30 - 19.30

 

Valmennus on kokonaisuus, ja parhaimman liikeideasi kehittymisen saat osallistumalla jokaiseen valmennusiltaan klo 16.30-19.30.

 

Liikeideat lentoon -valmennusohjelma on osallistujalle maksuton ja suunnattu alkavalle yrittäjälle tai jo yrityksensä perustaneelle. Valmennusillan aikana on tarjolla pientä purtavaa.

Lisätietoja valmennuksesta:
Eeva Jussila, Into Seinäjoki Oy, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi
Helena Hannu, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, puh. 040 830 4238, helena.hannu(at)seamk.fi

 

Henkilökohtainen sparraus

Henkilökohtaisessa sparrauksessa aloitamme tapaamisen kartoittamalla sinun nykytilanteesi sekä ideasi tai liikeideasi. Keskustelun edetessä selvitämme, mikä tuotteessasi ja palvelussasi on ainutlaatuista? Ketkä ovat asiakkaitasi ja miten he tekevät ostopäätöksensä? Mistä tuotteesi ja palvelusi koostuvat ja miten se tuotetaan? Mistä raha tulee ja miten teet yrityksestäsi kannattavan? Miten kerrot tuotteestasi ja palvelustasi ja miten markkinoit sitä? Miten jatkat tästä eteenpäin?

 

Selvitämme myös mahdolliset rahoitusvaihtoehdot sekä ohjaamme sinut tarvittaessa liikeideasi kehittämisen kannalta muidenkin palveluntarjoajien pariin. Tutustu tarjolla oleviin julkisiin rahoitusvaihtoehtoihin tästä

Soita tai meilaa, niin sovitaan tapaaminen! 

Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

 

Työkokeilu

Työkokeilussa pohdit, olisiko yrittäjyys sopiva uravaihtoehto. Työkokeilun ajankohta, räätälöity sisältö ja tavoitteet sekä tehtävät sovitaan yhdessä Te-toimiston ja työkokeilun järjestäjän kanssa ennen työkokeilun aloittamista. Into Seinäjoki Oy mahdollistaa työkokeilun aikana työtilat sekä ohjauksen ja valvonnan työkokeilijalle.

 

Yritystulkki

 Yritystulkkista löydät käytännön tietoa yrittämisestä sekä sähköisiä laskentataulukoita, sopimuspohjia ja erilaisia lomakkeita. Palvelu on ilmainen, eikä vaadi rekisteröitymistä. 

YRITYSTULKKIIN TÄSTÄ >>

 

Palaa etusivulle

Sulje sivuvalikko
Nimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Kuinka voimme sinua auttaa? *

Pakolliset kentät * 
1
1
1
1
1
1