Fiksu assa -pilotit: Työtilojen nettipalvelu Seinäjoen asemalle


09.05.2016

Verkossa toimiva Flextila -palvelu yhdistää vajaakäyttöiset tilat ja tilapäisesti tiloja tarvitsevat ihmiset keskenään. Palvelua pilotoidaan Seinäjoen asemalla ja keskustassa 9.5. alkaen osana Fiksu assa -kilpailua. 

 

Asiakkaat voivat Flextila-palvelun kautta varata työtiloja helposti käyttöönsä, vaikka vain puoleksi tunniksi. Kokeilussa täysin uudenlaisena konseptina on mukana myös asemahalliin sijoittuva työtila Vetrospace -yritykseltä, johon älykkään kulkujärjestelmän on toimittanut Tolotech, sekä Keskuskadulla sijaitsevan MDI:n kokous- ja työtila. “Työn tekemisen muodot muuttuvat ja yhä useammat työtehtävät voi tehdä muualla kuin kiinteässä työpisteessä työpaikalla. Palvelun avulla voidaan lisätä myös vajaakäyttöisten tilojen käyttöä, joten tästä hyötyvät kaikki.“ toteaa Arja-Liisa Heikkilä palvelun tarjoavasta Joustotoimisto Oy:stä.

 

“Matkustajat ovat toivoneet asemalle rauhallista työtilaa. Toivottavasti tilan ja palvelun löytävät myös muut kuin asemalla asioivat - tilan voi varata kuka tahansa", kannustaa Johanna Hietanen Into Seinäjoesta. MDI lienee Seinäjoen ainoa co-working -tila eli yhteisöllinen työtila. Palvelu mahdollistaa myös heidän tilojensa testaamisen omien tarpeiden mukaisesti. 

 

Flextila on yksi Fiksu assa -kilpailun kuudesta pilotista. Kilpailu on osa Into Seinäjoki Oy:n vetämää Respa (recreating spaces) - kaupunkien erityisalueiden uusi yrityskehitysmalli -hanketta. Respassa luodaan uudentyyppinen, fyysiseen alueeseen ja sen toimintoihin perustuva kehitysalusta ja innovaatioympäristö yritysten tuotteiden ja palvelujen uudistamiselle.

 

 

Lisätiedot: Johanna Hietanen, 040 592 7518, etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi


Takaisin uutisiin

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

Invest Seinäjoki

>> Sijoitu Seinäjoelle

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Agrobiotalous

>> Agrobiotalouden piilaakso

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

Hyvä johtaminen

>> johtamisen teemasivusto

Ruokaprovinssi

>> Lähiruokaa kehittämässä 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko