Fiksu assa -pilotit: Eslan potkupyörät ja -laudat kaupunkipyörien rinnalle


08.06.2016

Seinäjoen asemalla avataan tänään keskiviikkona nuorten kohtaamispaikka JOJO, josta löytyvät nuorten vapaa-ajan palveluiden lisäksi kaupunkipyörät. Osana Fiksu assa –kilpailun pilotointeja E.S. Lahtinen Oy halusi testata tuotteidensa soveltuvuutta uudeksi liikkumisvälineeksi kaupunkipyörien tapaan. Kansankielessä tuttu Esla tuo kaupunkipyörien rinnalle potkulaudat ja potkupyörät.

 

Eslan potkupyörät ja –laudat sopivat kaupunkiliikuntavälineiksi myös henkilöille, joille pyöräily ei sovi. Liikenteessä potkulautailija ja potkupyöräilijä luokitellaan jalankulkijaksi, joten niillä saa liikkua jalkakäytävälläkin ja osassa tapahtuma-alueita. Esla-tuotteet ovat lainattavissa JOJOsta kesän ajan.  ”Mikäli pilottitestaus osoittautuu toimivaksi, niin toiveena olisi, että lainaustoiminta vakiintuisi ja laajentuisi myös potkukelkkojen vuokraukseen talviaikaan.” sanoo markkinointipäällikkö Raija Soukka E.S. Lahtinen Oy:stä.

 

 

 

Seinäjoen pyöräilykesä avataan julkistamalla uudet kaupunkipyörät. Seinäjoen kaupunkipyöriä voi lainata kesäaikana 20 euron panttia vastaan päivän ajaksi.

- Kaupunkipyörät tunnistaa keltaisesta väristä. Jokaisella pyörällä on oma sponsori ja nimi. Pyöriä ovat sponsoroineet Suomen Asuntomessut, Lakea Oy, Atria Oyj, MDI, Duudsonit Activity Park ja Into Seinäjoki Oy, sanoo Seinäjoen Pyörä-Pirkkona aloittanut pyöräilylähettiläs, kesätyöntekijä Niina Hiltunen.

JOJOsta löytyy Seinäjoen kaupunkipyörien sekä eslojen lainaamon lisäksi kaupunkilaisille suunnattu kasvihotellipalvelu. JOJO on avoinna arkisin klo 14–20.

 

Fiksu assa -kilpailu on osa Into Seinäjoki Oy:n vetämää Respa (recreating spaces) - kaupunkien erityisalueiden uusi yrityskehitysmalli -hanketta.

 

Lisätiedot Fiksu assa -kilpailusta: www.fiksuassa.fi 
Johanna Hietanen, 040 592 7518, etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi


Takaisin uutisiin

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

Invest Seinäjoki

>> Sijoitu Seinäjoelle

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Agrobiotalous

>> Agrobiotalouden piilaakso

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

Hyvä johtaminen

>> johtamisen teemasivusto

Ruokaprovinssi

>> Lähiruokaa kehittämässä 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko