Fiksu assa -pilotit: Asemanseutu kesällä yllätyksiä täynnä!


03.06.2016

Eteläpohjalainen matkailu ja kulttuuri esittäytyvät Seinäjoen asemalla kesän mittaan Yllätysten maakunta assalla pop up -tapahtumasarjan muodossa 13.6.-7.8.2016 osana Fiksu assa -pilotteja. 

Seudun tapahtumista asemalle jalkautuu kesäkuussa Provinssi Snoozyboxillaan sekä Kauhavan Puukko- ja käsityöfestivaali ja kulttuuriyhdistys, jotka elävöittävät kesäkuista päivää assalla mm. musiikilla ja improvisaatioesityksillä. Suomen vauhdikkainta moottoriurheilua edustavat Botniaringin ajosimulaattori sekä Kauhajoen ja Seinäjoen moottorikerhot speedway- ja maaratapyörien esittelyllä.

Seinäjoen assalla saattaa kesällä kohdata trubaduurin, pantomiimikon tai vaikkapa runonlausujan. Ohikulkijat voivat osallistua myös mm. katuliitutaidetyöpajaan, museotyöpajaan, liikeimprovisaatioesitykseen tai yhteisötaiteen tekemiseen. Yllätykset eivät rajoitu pelkästään asemalle: Lakeudelle-perhematkailukampanjan maskotit Ähtärin Santeri-karhusta Powerparkin Rölliin hyppäävät Seinäjoen kautta kulkeviin juniin junamatkustajien iloksi.

 

Seinäjoella on kaikkien aikojen tapahtumien superkesä, ja haluamme yhdessä esitellä tapahtumamatkailijoille aidon, luovan ja huumorintajuisen maakuntamme. Pyrkimyksenä on synnyttää kaupunkilaisille ja aseman kautta kulkeville matkailijoille positiivisia yllätyksiä sekä kohtaamisia, jotka jäävät ihmisille mieliin pidemmäksi aikaa, toteaa tapahtumasarjan koordinaattori Satu Keski-Valkama Etelä-Pohjanmaan Matkailusta.

 

Tapahtumasarjan keväällä toteutettuun ohjelmahakuun tuli määräaikaan mennessä runsaat 20 ehdotusta, joista suurin osa tullaan toteuttamaan kesäviikkojen aikana. Viikoittain asemanseudulla esittäytyy erilaisia toimijoita joko nopean, yllätyksellisen performanssin tai päivän kestoisen esittelypisteen muodossa. Tapahtumasarjan ohjelmisto julkaistaan nyt kesäkuun osalta osoitteessa www.epmatkailu.fi/yllatystenmaakunta ja lisää ohjelmajulkistuksia on luvassa lähiaikoina.

 

Yllätysten maakunta assalla pop up- tapahtumasarjaa koordinoi Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy ja se toteutetaan osana Fiksu assa -pilotointeja. Fiksu assa -kilpailu on osa Into Seinäjoki Oy:n vetämää Respa (recreating spaces) - kaupunkien erityisalueiden uusi yrityskehitysmalli -hanketta.

 

Lisätiedot:

www.epmatkailu.fi/yllatystenmaakunta

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy
Satu Keski-Valkama 040 593 7097, etunimi.sukunimi@epmatkailu.fi
tai

Into Seinäjoki Oy

Johanna Hietanen, 040 592 7518, etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi

 

 


Takaisin uutisiin

Seinäjoen vapaat toimitilat kootusti samassa paikassa ›

Seinäjoen kaupungin avoimet tarjouspyynnöt ›

Into Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Kehitämme Seinäjokea yritysten houkuttelevana ja kilpailukykyisenä liiketoimintaympäristönä › 

 

Tutustu toimintaamme myös näillä sivustoilla: 

 

 

Frami

>> Kokous- ja toimitilat

Seinäjoki Congress 

>> Seinäjoki kokouskaupunkina

Invest Seinäjoki

>> Sijoitu Seinäjoelle

Visit Seinäjoki

>> Matkaile Seinäjoelle

Agrobiotalous

>> Agrobiotalouden piilaakso

Rytmikorjaamo

>> Kokous- ja toimitilat

Toimitilat ja tontit

>> Seinäjoen vapaat toimitilat ja tontit

Hyvä johtaminen

>> johtamisen teemasivusto

Ruokaprovinssi

>> Lähiruokaa kehittämässä 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito
Sulje sivuvalikko